Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

AJAX KeyPad – Ασύρµατο Πληκτρολόγιο Αφής

Κωδικός: 8003014

104.44 Προσφορά!

Το Ajax KeyPad βοηθάει να διαχειριστείτε το σύστηµα συναγερµού Ajax. Οπλίστε το σύστηµα µε κωδικό ή πατήστε ένα πλήκτρο. Χρησιµοποιώντας τον κωδικό ενέδρας µπορείτε να στείλετε σιωπηλό πανικό στο Κέντρο Λήψης Σηµάτων.

  • Αριθµός πλήκτρων: 15
  • Κωδικός ενέδρας: Ναι
  • Ένδειξη όπλισης / αφόπλισης: Ναι
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0-868.6 MHz)
  • Διάρκεια µπαταρίας: Έως 2 χρόνια
Πρόσθετες Υπηρεσίες
Εγγύηση
Ασφάλεια Αγορών
Εγχειρίδια Χρήσης
Έχεις απορίες;
ajax logo

Χαρακτηριστικά

Βάρος 0.3 kg
Χρώμα

Λευκό, Μαύρο

Εταιρεία

Τύπος πληκτρολογίου

Ασύρματο (αφής)

Κωδικός πρόσβασης χρήστη

ΝΑΙ

Ένδειξη όπλισης/αφόπλισης

ΝΑΙ

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

4 × ΑΑΑ μπαταρία

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Έως 2 χρόνια

Αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ συσκευών

ΝΑΙ

Συμβατότητα

Λειτουργεί με όλα τα Ajax hubs και τις επεκτάσεις εμβέλειας

Αισθητήρας θερμοκρασίας

ΝΑΙ

Απομακρυσμένη ρύθμιση και δοκιμή

ΝΑΙ

Εύρος επικοινωνίας με πίνακα ελέγχου

έως και 1.700 m

Θερμοκρασία Λειτουργίας

από -10°C έως +40°C

Επιτρεπόμενη υγρασία

Έως 75%

Βάρος

197gr

Διαστάσεις

150 × 103 × 14 mm

Εγκατάσταση

Εσωτερικού χώρου

Εγγύηση

2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Λειτουργία ασφαλείας

Η συσκευή ενεργοποιεί την πλήρη λειτουργία ασφαλείας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κρυφό σήμα συναγερμού

Εάν ο διαρρήκτης αναγκάσει τον χρήστη να εισαγάγει τον κωδικό, μπορεί να σταλεί ένα κρυφό σήμα συναγερμού στον Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης

Μπλοκάρισμα

Το πληκτρολόγιο μπλοκάρεται αυτόματα εάν ο εσφαλμένος κωδικός εισαχθεί πάρα πολλές φορές

Εύκολη εγκατάσταση

Έτοιμο για λειτουργία απευθείας από το κουτί: η μπαταρία είναι ήδη τοποθετημένη, επομένως δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε το πληκτρολόγιο.

AJAX   2023 07 26T155023.589

Πρόσβαση για μη εγγεγραμμένους χρήστες

Το KeyPad υποστηρίζει έως και 99 κωδικούς πρόσβασης πληκτρολογίου για άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο σύστημα Ajax. Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς για υπαλλήλους γραφείου, εταιρεία καθαρισμού ή μεσίτη: αρκεί να εκχωρήσετε έναν κωδικό πρόσβασης σε ένα άτομο στις ρυθμίσεις του διανομέα.

Εγγυημένη ασφάλεια

Το πληκτρολόγιο ασφαλείας είναι ένα τηλεχειριστήριο για το σύστημα ασφαλείας. Με τη βοήθεια της συσκευής, ο χρήστης μπορεί να οπλίσει ή να αφοπλίσει τις εγκαταστάσεις, να ειδοποιήσει τους συνδεδεμένους χρήστες για περιστατικά και δυσλειτουργίες και να λάβει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του εξοπλισμού.
AJAX   2023 07 26T155147.526
Δημιουργία και επεξεργασία κωδικών από απόσταση
Ειδοποιήσεις για προσθήκη, αφαίρεση και απενεργοποίηση κωδικού
Ένα μοναδικό δεσμευτικό όνομα και αναγνωριστικό για την αναγνώριση του χρήστη
WHEN SECURITY IS ART

AJAX Keypad

Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας

AJAX   2023 07 26T155934.502
AJAX   2023 07 26T160010.537

Τι περιλαμβάνεται

1 x AJAX Πληκτρολόγιο
1 x Βάση στήριξης SmartBracket πληκτρολογίου
4 × ΑΑΑ μπαταρία (προεγκατεστημένες)
1 x Κιτ εγκατάστασης
1 x Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Χαρακτηριστικά

για AJAX KeyPad - Ασύρµατο Πληκτρολόγιο Αφής
ΧρώμαΛευκό, Μαύρο
ΕταιρείαAJAX
Τύπος πληκτρολογίουΑσύρματο (αφής)
Κωδικός πρόσβασης χρήστηΝΑΙ
Ένδειξη όπλισης/αφόπλισηςΝΑΙ
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος4 × ΑΑΑ μπαταρία
Διάρκεια ζωής μπαταρίαςΈως 2 χρόνια
Αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ συσκευώνΝΑΙ
ΣυμβατότηταΛειτουργεί με όλα τα Ajax hubs και τις επεκτάσεις εμβέλειας
Αισθητήρας θερμοκρασίαςΝΑΙ
Απομακρυσμένη ρύθμιση και δοκιμήΝΑΙ
Εύρος επικοινωνίας με πίνακα ελέγχουέως και 1.700 m
Θερμοκρασία Λειτουργίαςαπό -10°C έως +40°C
Επιτρεπόμενη υγρασίαΈως 75%
Βάρος197gr
Διαστάσεις150 × 103 × 14 mm
ΕγκατάστασηΕσωτερικού χώρου
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Πώς να επιλέξετε ένα πληκτρολόγιο για τον έλεγχο του συστήματος ασφαλείας

Πριν επιλέξει ένα πληκτρολόγιο για συναγερμό, ο χρήστης πρέπει να εξοικειωθεί με τους τύπους συσκευών, τις δυνατότητες και τις διαφορές. Πρέπει να δοθεί προσοχή στον τύπο σύνδεσης της συσκευής. Υπάρχουν ενσύρματα και ασύρματα πληκτρολόγια ασφαλείας. Οι ενσύρματες συσκευές συνδέονται στον πίνακα ελέγχου με καλώδιο 12 V. Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής είναι χαμηλότερο από αυτό της ασύρματης έκδοσης και η εγκατάσταση είναι πιο περίπλοκη (η ανάγκη απόκρυψης των καλωδίων). Τα ασύρματα πληκτρολόγια συναγερμών λειτουργούν με αυτόνομη παροχή ρεύματος συσσωρευτών ή μπαταριών. Το ασύρματο πληκτρολόγιο καταλαμβάνει λίγο χώρο. Η εγκατάσταση είναι δυνατή ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της επισκευής καθώς η συσκευή λειτουργεί με αυτόνομη ισχύ και δεν απαιτεί καλωδίωση. Τα πληκτρολόγια για συναγερμούς ασφαλείας μπορεί να είναι διεπαφή ή ρελέ . Τα πληκτρολόγια διασύνδεσης μεταδίδουν πληροφορίες σε κωδικοποιημένη μορφή και επιτρέπουν στους χρήστες τους να ελέγχουν μεμονωμένες περιοχές του δωματίου. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου πίνακα ασφαλείας, είναι δυνατή η παρακολούθηση της κατάστασης άλλων συσκευών επικοινωνίας και πινάκων ελέγχου συστημάτων ασφαλείας. Τα πληκτρολόγια ρελέ για σηματοδότηση λειτουργούν με το κλείσιμο και το άνοιγμα του δικτύου και είναι επίσης συμβατά με διάφορα κέντρα ελέγχου

Πώς λειτουργεί το πληκτρολόγιο αφής Ajax KeyPad

Όταν ο χρήστης εισάγει τον κωδικό πρόσβασης στο πληκτρολόγιο αφής, η συσκευή ασφαλείας στέλνει ένα ραδιοφωνικό σήμα στον πίνακα ελέγχου. Ο πίνακας ελέγχου διαβάζει το αίτημα και στη συνέχεια οπλίζει ή αφοπλίζει το σύστημα ασφαλείας. Το ασύρματο πληκτρολόγιο KeyPad λειτουργεί με το σύστημα ραδιοφώνου Jeweler . Το πρωτόκολλο ραδιοφώνου χρησιμοποιεί ένα σύστημα κρυπτογράφησης σήματος και προστασία από πλαστογραφία, αποτρέποντας το σύστημα ασφαλείας από απόπειρες πειρατείας ή κλοπής. Παρέχεται επίσης αναγκαστικός αφοπλισμός του συστήματος. Εάν οι ληστές αναγκάσουν τον χρήστη να εισαγάγει τον κωδικό και να απενεργοποιήσει τον συναγερμό, ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει έναν κωδικό διαφορετικό από τον σωστό. Ο κωδικός καταναγκασμού αποθηκεύεται στο σύστημα εκ των προτέρων και μετά την ενεργοποίησή του, η κονσόλα της εταιρείας ασφαλείας λαμβάνει σήμα συναγερμού, καθώς και όλοι οι συνδεδεμένοι χρήστες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του πληκτρολογίου ασφαλείας είναι να μπλοκάρει τη συσκευή όταν εισάγεται εσφαλμένος κωδικός . Εάν ο κωδικός εισαχθεί λανθασμένα σε περίπτωση εισβολής, το πληκτρολόγιο θα αποκλειστεί για το χρονικό διάστημα που αρχικά διορθώνει ο κάτοχος στις ρυθμίσεις. Ταυτόχρονα, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί ότι κάποιος προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό. Σε περίπτωση αποκλεισμού, μόνο ένας χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή μπορεί να ξεκλειδώσει το πληκτρολόγιο πριν από την καθορισμένη ώρα. Με το Ajax KeyPad, είναι δυνατό να ρυθμίσετε τη λειτουργία ασφαλείας ανά ζώνες. Μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα του κτιρίου θα είναι υπό συναγερμό. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ορίσει έναν κοινό κωδικό πρόσβασης για όλους τους χρήστες του συστήματος και έναν μεμονωμένο για τον καθένα. Με τη βοήθεια της δεύτερης επιλογής, θα υπάρχει διαθέσιμος έλεγχος του υπαλλήλου: πότε ήρθε ή έφυγε. Υπάρχει η επιλογή να διαμορφώσετε το σύστημα έτσι ώστε κάθε χρήστης να έχει πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές δωματίου. Η παρουσία της λειτουργίας συναγερμού στο ασύρματο πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες του να ανταποκρίνονται άμεσα σε συναγερμό (πυρκαγιά, εισβολή) πατώντας ένα κουμπί. Το σήμα συναγερμού λαμβάνεται από τους χρήστες του συστήματος ασφαλείας και της υπηρεσίας ασφαλείας (το σύστημα ασφαλείας μπορεί να συνδεθεί με το σταθμό παρακολούθησης).

Σχεδιασμός και εξοπλισμός του πληκτρολογίου ασφαλείας Ajax KeyPad

Το πληκτρολόγιο αφής Ajax KeyPad διατίθεται σε δύο χρώματα: λευκό και μαύρο. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της συσκευής επιτρέπει στους χρήστες της να ενσωματώσουν το πληκτρολόγιο σε διάφορους εσωτερικούς χώρους. Το πληκτρολόγιο ασύρματης όπλισης και αφόπλισης του KeyPad είναι έτοιμο για εγκατάσταση εκτός συσκευασίας και η συσκευή συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για εγκατάσταση: 1. Πληκτρολόγιο 2. Τέσσερις προεγκατεστημένες μπαταρίες 3. Πάνελ τοποθέτησης SmartBracket 4. Κιτ τοποθέτησης 5. Εντολή

Ποια πρόσθετα χαρακτηριστικά αξίζει να προσέξετε

Τα πληκτρολόγια συναγερμού είναι πιο βολικά και συμπαγή από τις κονσόλες ασφαλείας. Αυτές οι συσκευές είναι εύκολες στη χρήση. Εκτός από τον τύπο σύνδεσης και παράδοσης των πληροφοριών, σημαντικές πρόσθετες λειτουργίες θα είναι: 1. Επιτρεπόμενος αριθμός ζωνών ελέγχου. 2. Η παρουσία μιας οθόνης. 3. Εύρος μετάδοσης σήματος εάν το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο. 4. Προστασία της θήκης από άνοιγμα ή αντικατάσταση. 5. Έλεγχος απόδοσης. 6. Έλεγχος κατάστασης συσκευής με ένδειξη.

Χαρακτηριστικά του ασύρματου πληκτρολογίου αφής Ajax KeyPad

– Οι πληροφορίες που μεταδίδονται χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο προστατεύονται από προσπάθειες υποκλοπής και αντικατάστασης. – Το πληκτρολόγιο ελέγχεται κάθε 12 δευτερόλεπτα. – Υπάρχει δυνατότητα μερικής όπλισης του αντικειμένου. – Η θήκη προστατεύεται από άνοιγμα και αποσυναρμολόγηση. – Υπάρχει μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (η συσκευή λειτουργεί από την ενσωματωμένη μπαταρία για δύο χρόνια χωρίς αντικατάσταση). – Φωτεινή ένδειξη της κατάστασης του πληκτρολογίου. – Στερέωση στη βάση SmartBracket χωρίς αποσυναρμολόγηση της θήκης. – Με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, η απόσταση μεταξύ του πληκτρολογίου και του πίνακα ελέγχου είναι 1700 m. – Αμφίδρομη επικοινωνία με τον πίνακα ελέγχου. – Δυνατότητα αφοπλισμού υπό πίεση.

Πώς να εγκαταστήσετε το ασύρματο πληκτρολόγιο αφής Ajax KeyPad

Όταν επιλέγει μια θέση για την εγκατάσταση του ασύρματου πληκτρολογίου KeyPad, ο χρήστης πρέπει να λαμβάνει υπόψη την απόσταση της συσκευής από τον διανομέα και τα αντικείμενα που ενδέχεται να παρεμβαίνουν στο σήμα. Το πληκτρολόγιο αφής είναι τοποθετημένο στο SmartBracket, το οποίο δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση του πληκτρολογίου. Η συσκευή συνδέεται στον πίνακα ελέγχου σαρώνοντας έναν κωδικό QR και για να ελέγξετε την ποιότητα της επικοινωνίας κατά την εγκατάσταση, είναι διαθέσιμη η απομακρυσμένη δοκιμή. Για απλότητα και γρήγορη πρόσβαση, τα πληκτρολόγια ελέγχου είναι εγκατεστημένα κοντά στην εξώπορτα του δωματίου. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι είναι καλύτερο να αποφύγετε την τοποθέτηση της συσκευής σε τέτοια μέρη: 1. Κοντά στην ηλεκτρική καλωδίωση. 2. Πιο κοντά από 1 m στον κόμβο. 3. Κοντά σε καθρέφτες και μεταλλικά αντικείμενα. 4. Έξω από τις προστατευόμενες εγκαταστάσεις ή στο δρόμο.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “AJAX KeyPad – Ασύρµατο Πληκτρολόγιο Αφής”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


TOP

AJAX KeyPad - Ασύρµατο Πληκτρολόγιο Αφής

104.44
Καλάθι Αγορών 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST