Είσαι εγκαταστάτης; Κάνε εγγραφή στο SFKpro

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Προσφορά!

BFT Deimos BT A600 (Basic Kit) – Μοτέρ Συρόμενης Γκαραζόπορτας έως 600kg

Κωδικό: 6008138

309.90Κέρδισε 100.83€

  • Τάση εισόδου: 230V
  • Τάση λειτουργίας πλακέτας & κινητήρα: 24V
  • Απορροφούμενη ισχύς κινητήρα: 70W
  • Απορροφούμενο ρεύμα: 0,5A
  • Ταχύτητα λειτουργίας: 12 μέτρα / λεπτό
  • Μέγιστο βάρος πόρτας: 600kg

Αμεσα Διαθεσιμο

Εκτιμώμενη Παράδοση: Τρίτη, 03 Οκτ

Αποφυγή ατυχήματος

O μηχανισμός όταν βρει εμπόδιο κατά την λειτουργία του σταματάει & επιστρέφει πίσω για να μην γίνει ατύχημα.

Έλεγχος συστήματος

Ο πίνακας BFT HAMAL πραγματοποιεί έλεγχο (τεστ) των ρελέ τροφοδοσίας και των συστημάτων ασφαλείας (φωτοκύτταρα), πριν την εκτέλεση κάθε κύκλου ανοίγματος και κλεισίματος.

Μερικό άνοιγμα πεζών

Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για καθημερινές δραστηριότητες όταν δεν χρειάζεστε το πλήρες άνοιγμα της γκαραζόπορτας, όπως την είσοδο ή την έξοδο από το γκαράζ χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο.

Λειτουργία απαλού σταματήματος

Το BFT Deimos ΒΤ Α600 έχει σύστημα λειτουργίας απαλού σταματήματος στο τέλος της κάθε διαδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Αθόρυβη λειτουργία
Αυτόματο κλείσιμο
Ανίχνευση εμποδίων

Τι περιλαμβάνεται

1 x Μοτέρ BFT DEIMOS BT A600
2 x Κλειδιά αποσύμπλεξης (για χειροκίνηση)
1 x Βάση στήριξης μεταλλική
2 x Μεταλλικά ελάσματα (λαμάκια στοπ) ενεργοποίησης των τερματικών διακοπτών
1 x Ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με ενσωματωμένο δέκτη BFT HAMAL
1 x Τηλεχειριστήριο 2 πλήκτρων κυλιόμενου κωδικού (rolling code)
1 x Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά

Χαρακτηριστικά

για BFT Deimos BT A600 (Basic Kit) - Μοτέρ Συρόμενης Γκαραζόπορτας έως 600kg
ΕταιρείαBFT
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή
Μονάδα ελέγχουHAMAL
Τροφοδοσία πλακέτας230 V
Ισχύς εισόδου70 W
Μέγιστο βάρος πόρτας600 kg
Τάση κινητήρα24 V
Ταχύτητα ανοίγματος12 μέτρα / λεπτό
Τύπος διακόπτη ορίουΗλεκτρομηχανικός
Βήμα πινιόν4
ΕπιβράδυνσηΝαι
Διάταξη κλειδώματοςΜηχανικός
ΑπασφάλισηΛειτουργία με μοχλό και με προσωπικό κλειδί
Ανάσχεση σε πρόσκρουσηD-Track
Συχνότητα χρήσηςΕντατική
Βαθμός προστασίαςIP 24
Περιβαλλοντικές συνθήκες-20 ÷ 55 °C

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Είναι κατάλληλο για την πόρτα μου;

Το μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας BFT DEIMOS BT A600 είναι κατάλληλο για τις περισσότερες οικιακές συρόμενες αυλόπορτες της αγοράς.

Ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει απόλυτα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

1. Το μέγιστο βάρος θυρόφυλλου που αντέχει το προϊόν είναι 600kg. Νούμερο αρκετά μεγάλο αν αναλογιστούμε ότι η πλειονότητα των συρόμενων αυλοπορτών ζυγίζει πολύ λιγότερο.
2. Τα ανοιγοκλεισίματα ανά ώρα φτάνουν τα 25 (για πόρτα ενδεικτικού μήκους 5μ και θερμοκρασία περιβάλλοντος 20°C). Ο περιορισμός αυτός, προκύπτει από την πιθανότητα υπερθέρμανσης του μοτέρ.
Βέβαια ακόμα και τότε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού το σύστημα θα το αντιληφθεί και θα σταματήσει να λειτουργεί από μόνο του.
3. Τα ανοιγοκλεισίματα ανά ημέρα μπορούν να φτάσουν τα 300 (για πόρτα ενδεικτικού μήκους 5 m και θερμοκρασία περιβάλλοντος 20°C).
Το πιο σημαντικό βήμα από όλα όμως, είναι να ελέγξετε την σωστή λειτουργία της πόρτας σας, πρώτα ως χειροκίνητη. Αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόβλημα στην συρόμενη πόρτα, με την αυτοματοποίηση θα χειροτερέψει ενώ θα προκληθεί ζημιά στο ίδιο το σύστημα αυτοματισμού.

Οδηγίες γρήγορης εγκατάστασης του BFT Deimos BT A600

Βήμα 1
Ελέγχουμε που πρέπει να τοποθετηθεί το BFT Deimos bt a600, να είναι έξω από το ωφέλιμο άνοιγμα της πόρτας για να μην “τρώει” ωφέλιμο χώρο το μοτέρ από το άνοιγμα της πόρτας.

Βήμα 2
Επιλέγουμε το σωστό σημείο για το μοτέρ να είναι καθαρό από χώματα-φυτά και να είναι στέρεο (μπετό) και να έχει καλή αποστράγγιση από νερά . Προσέχουμε να μην περνάνε καλωδιώσεις απ΄τα σημεία που θα τρυπήσουμε για την στερέωσης της βάσης.

Βήμα 3
Τοποθετούμε τη βάση του BFT Deimos bt a600 στο στέρεο έδαφος (πρέπει να τηρηθεί η απόσταση από την πόρτα που ορίζει ο κατασκευαστής) όπου επιλέξαμε αλφαδιάζοντας υποχρεωτικά έχοντας σφίξει σωστά τις βίδες στερέωσης.

Βήμα 4
Βγάζουμε το καπάκι από το μοτέρ για να έχουμε πρόσβαση στα σημεία σύσφιξης του μηχανισμού. Ξετυλίγουμε το δέμα της κρεμαγιέρας, βιδώνουμε τους αποστάτες στην κρεμαγιέρα προσέχοντας στην οβάλ τρύπα να βιδωθεί προς το μέρος που δεν έχει δόντια. Στη συνέχεια βιδώνουμε το BFT Deimos bt a600 στη βάση χρησιμοποιώντας την κρεμαγιέρα σαν οδηγό για την απόσταση μοτέρ -πόρτας ακουμπώντας οι αποστάτες στην πόρτα τα δόντια της κρεμαγιέρας να έρχονται στο μέσο του γραναζιού του μοτέρ.

Βήμα 5
Ανοίγουμε τέρμα την πόρτα τοποθετούμε την κρεμαγιέρα πάνω στο γρανάζι του μοτέρ προσέχοντας να υπάρχει διάκενο μεταξύ μοτέρ – κρεμαγιέρας 1.5χιλ. Για να πετύχουμε αυτό το διάκενο ένας τρόπος είναι να ξεβιδώσουμε το μοτέρ και να πάρουμε ροδέλες 1.5χιλ. τις οποίες θα τις τοποθετήσουμε εμβόλιμα στο μοτέρ και την βάση( 4 στις 4 γωνίες του μηχανισμού) οι οποίες βγαίνουν όταν θα ολοκληρωθεί η συγκόλληση της κρεμαγιέρας στην πόρτα. Η συγκόλληση της κρεμαγιέρας γίνεται με ηλεκτροκόλληση στους τρεις απόστάτες ανά μέτρο που έχει η κάθε κρεμαγιέρα. Για να πετύχουμε την καλή συνέχεια των δοντιών της κρεμαγιέρας των mod 4 πρέπει όταν τοποθετήσουμε το επόμενο κομμάτι της κρεμαγιέρας να έχουμε στερεώσει στο προηγούμενο κομμάτι, κομμάτι κρεμαγιέρας το οποίο μπαίνει ανάποδα δόντι δόντι για να μας δώσει το βήμα που χρειαζόμαστε.

Βήμα 6
Τελειώνοντας όλη τη συγκόλληση βγάζουμε τις 4 ροδέλες από το μοτέρ σφίγγουμε τις βίδες των αποστατών της κρεμαγιέρας και προχωράμε στην τοποθέτηση των τερματικών.

Τα τερματικά ορίζουν το τελικό σημείο ανοιγοκλεισίματος της πόρτας και βιδώνονται πάνω στις κρεμαγιέρα στα δύο τελειωτικά της σημεία προσέχοντας να έχει η πόρτα πάντα ενα μικρό διάκενο απο τα στοπ ~0.4~1 εκ.

Είναι ανακυκλώσιμο το προϊόν;

Το προϊόν είναι κατασκευασµένο από ανακυκλώσιμα και μη υλικά. Πριν πετάξετε οποιοδήποτε κομμάτι από το σετ, βεβαιωθείτε ότι μπορεί ή αντίστοιχα δεν μπορεί να ανακυκλωθεί και πράξτε ανάλογα με τους ισχύοντες εθνικούς νόμους. Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας ότι ορισµένες ηλεκτρονικές συσκευές µπορεί να περιέχουν ρυπογόνες ουσίες, τις οποίες δεν πρέπει να πετάξετε.

Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω;

Για να ανοίξετε χειροκίνητα την πόρτα σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος ή σε περίπτωση βλάβης ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Εισάγετε το κλειδί και περιστρέψτε το 90°.
2. Τραβήξτε τον μοχλό αποσύμπλεξης στο πίσω μέρος του μοτέρ (πορτάκι) προς τα έξω.
3. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε / κλείσετε την πόρτα χειροκίνητα.
Για να επαναφέρετε τον μηχανισμό στην κανονική λειτουργία, κλείστε τον μοχλό και περιστρέψτε το κλειδί στην αρχική του θέση. Πραγματοποιήστε μία κίνηση για να επιβεβαιώσετε την σωστή λειτουργία του μηχανισμού.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “BFT Deimos BT A600 (Basic Kit) – Μοτέρ Συρόμενης Γκαραζόπορτας έως 600kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ACCOUNT
Αγαπημενα
Σύνδεση
Δημιουργία λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
Καλύτερα σε πωλήσεις:

Καλάθι Αγορών 0

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST