Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

AJAX Fire Protect 2 SB Heat/Smoke/Co 8Eu Sensor

Κωδικός: 8003041

141.26 Προσφορά!

  • Ισχύς εκπομπής ασυρμάτων: 20 mW
  • Τύπος συναγερμού: Ήχος και φως
  • Ένταση εσωτερικής σειρήνας: 85 dB σε απόσταση 3 μέτρων
  • Μέγιστη απόσταση με κεντρική μονάδα: έως 1.700 m
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0-868.6 MHz)
  • Αυτονομία μπαταρίας: έως 10 χρόνια
Πρόσθετες Υπηρεσίες
Εγγύηση
Ασφάλεια Αγορών
Εγχειρίδια Χρήσης
Έχεις απορίες;
ajax logo

Χαρακτηριστικά

Βάρος 0.5 kg
Χρώμα

Λευκό, Μαύρο

Μέγιστη ακτινοβολούμενη ισχύς (ERP)

έως 20 mW

Διαμόρφωση ραδιοφωνικού σήματος

GFSK

Εύρος ραδιοεπικοινωνίας

έως 1.700 μ

Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίας

Σε θερμοκρασίες άνω των 64°C

Συναγερμός ανόδου θερμοκρασίας

Όταν η θερμοκρασία ανέβει περισσότερο από 10°C σε 1 λεπτό ή λιγότερο

Ευαίσθητο στοιχείο

Αισθητήρας μονοξειδίου του άνθρακα (CO)

Διάρκεια ζωής αισθητήρα

10 χρόνια

Ενσωματωμένη σειρήνα

85 dB σε απόσταση 3 μέτρων

Ένδειξη LED

Το κόκκινο είναι ένδειξη συναγερμών πυρκαγιάς

Ανίχνευση αποτυχίας επικοινωνίας

Μέσα σε 15 λεπτά

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

2 μη αντικαταστάσιμες μπαταρίες λιθίου

Διάρκεια ζωής μπαταριών

10 χρόνια

Βαθμός Προστασίας

IP20

Θερμοκρασία Λειτουργίας

από 0°C έως +50°C

Επιτρεπόμενη υγρασία

έως 80%

Τύπος ειδοποίησης

Ήχος/φως

Βάρος

270gr

Εταιρεία

Διαστάσεις

124 × 124 × 45 mm

Εγκατάσταση

Εσωτερικού χώρου

Εγγύηση

2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Ανθεκτικότητα

Ο θάλαμος καπνού έχει σχεδιαστεί με μηδενική πιθανότητα μόλυνσης που μπορεί να επηρεάσει την ανίχνευση. Είναι ανθεκτικός στη σκόνη και αδιαπέραστος από έντομα.

Αναγνώριση

Ένας μοναδικός μηχανισμός κυκλοφορίας παρέχει στον οπτικό αισθητήρα ένα ανεμπόδιστο πεδίο για να αναγνωρίζει γρήγορα τα προϊόντα της καύσης στον αέρα.

Φωτιά χωρίς καπνό

Το FireProtect 2 είναι εξοπλισμένο με δύο θερμίστορ κατηγορίας A1R για την ανίχνευση απειλών πυρκαγιάς χωρίς καπνό. Δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στην ανίχνευση μιας ταχείας αύξησης της θερμοκρασίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ασύρματη διασύνδεση

Όλοι οι ανιχνευτές FireProtect 2 μπορούν να ειδοποιήσουν συγχρονισμένα για τη φωτιά. Μόλις ένας από αυτούς εντοπίσει μια απειλή, χρειάζονται μόνο 20 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες άλλων ανιχνευτών πυρκαγιάς στην εγκατάσταση.

AJAX   2023 07 24T151656.078

Αγνοεί αναθυμιάσεις μαγειρέματος και ατμό νερού

Ο θάλαμος καπνού είναι συνδεδεμένος με έναν οπτικό αισθητήρα διπλού φάσματος που διαθέτει μπλε και υπέρυθρες LED με διαφορετικά μήκη κύματος. Χρησιμοποιεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο, μετρώντας απευθείας τη συγκέντρωση μικροσωματιδίων στον αέρα.

Εξετάζονται μόνο πραγματικές απειλές

Η εις βάθος έρευνα για την καύση υλικών οδήγησε στο HazeFlow 2. Ο αλγόριθμος αυτός αναλύει και συγκρίνει ταυτόχρονα δεδομένα από τον οπτικό αισθητήρα διπλού φάσματος με ένα καθορισμένο μοτίβο για να ορίσει την καάσταση. Ο ανιχνευτής ενεργοποιεί αμέσως τον συναγερμό όταν η δυναμική του σχεδίου υποδεικνύει πραγματική περίπτωση πυρκαγιάς.
AJAX   2023 07 24T151722.203
Ajax Security System®️
Heat/Smoke/CO
Ajax Jeweller®️
WHEN SECURITY IS ART

AJAX FireProtect 2 Heat/Smoke/Co

Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας

AJAX   2023 07 24T154535.159
AJAX   2023 07 24T154355.130

Τι περιλαμβάνεται

1 x FireProtect 2 SB (Heat/Smoke/CO)
1 x Πίνακας στήριξης SmartBracket
1 x Κιτ εγκατάστασης
2 x Μπαταρίες CR123A (προεγκατεστημένες)
1 x Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Χαρακτηριστικά

για AJAX Fire Protect 2 SB Heat/Smoke/Co 8Eu Sensor
ΧρώμαΛευκό, Μαύρο
Μέγιστη ακτινοβολούμενη ισχύς (ERP)έως 20 mW
Διαμόρφωση ραδιοφωνικού σήματοςGFSK
Εύρος ραδιοεπικοινωνίαςέως 1.700 μ
Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίαςΣε θερμοκρασίες άνω των 64°C
Συναγερμός ανόδου θερμοκρασίαςΌταν η θερμοκρασία ανέβει περισσότερο από 10°C σε 1 λεπτό ή λιγότερο
Ευαίσθητο στοιχείοΑισθητήρας μονοξειδίου του άνθρακα (CO)
Διάρκεια ζωής αισθητήρα10 χρόνια
Ενσωματωμένη σειρήνα85 dB σε απόσταση 3 μέτρων
Ένδειξη LEDΤο κόκκινο είναι ένδειξη συναγερμών πυρκαγιάς
Ανίχνευση αποτυχίας επικοινωνίαςΜέσα σε 15 λεπτά
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος2 μη αντικαταστάσιμες μπαταρίες λιθίου
Διάρκεια ζωής μπαταριών10 χρόνια
Βαθμός ΠροστασίαςIP20
Θερμοκρασία Λειτουργίαςαπό 0°C έως +50°C
Επιτρεπόμενη υγρασίαέως 80%
Τύπος ειδοποίησηςΉχος/φως
Βάρος270gr
ΕταιρείαAJAX
Διαστάσεις124 × 124 × 45 mm
ΕγκατάστασηΕσωτερικού χώρου
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Αισθητήρες πυρκαγιάς του συστήματος ασφαλείας

Σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς σχεδιασμένο να ανιχνεύει πυρκαγιές, σημεία στο δωμάτιο με υψηλή θερμοκρασία αέρα και καπνό. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν σύστημα συναγερμού, καταστολή πυρκαγιάς, εξαγωγή καπνού, διακοπή εξαερισμού παροχής και κλιματισμό για να σταματήσει η εξάπλωση της φωτιάς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) — ένας ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς με αισθητήρες καπνού, θερμοκρασίας και μονοξειδίου του άνθρακα

Ο ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) έχει σχεδιαστεί για γρήγορη ανίχνευση πυρκαγιάς. Ένας αισθητήρας διπλού φάσματος μπορεί να διακρίνει μεταξύ καπνού και υδρατμών. Το θερμίστορ αντιδρά γρήγορα στην καύση συνθετικών υλικών. Ο μοναδικός θάλαμος καπνού δεν απαιτεί συχνό καθαρισμό και το απλό λογισμικό μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς. Όλα αυτά συμμορφώνονται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς πυρασφάλειας. Ο ανιχνευτής έχει σήμα Q, πιστοποίηση EN 50291 και EN 14604 ή συμμορφώνεται με τα πρότυπα Q, EN 50291 και EN 14604. Η προσεγμένη τοποθέτηση και ο σχεδιασμός του αισθητήρα, καθώς και οι ρυθμίσεις μέσω smartphone, εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του αισθητήρα πυρκαγιάς. Στον ανιχνευτή πυρκαγιάς περιλαμβάνεται ενσωματωμένη σειρήνα για συναγερμό και ειδοποίηση συμβάντων. Ο αισθητήρας διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Μοντέλο με αντικαταστάσιμες μπαταρίες και μη αντικαταστάσιμες – RB και SB, αντίστοιχα.

Τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Jeweler

Ένα πρωτόκολλο ραδιοφώνου που ονομάζεται Jeweler παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών και του διανομέα του συστήματος ασφαλείας. Το πρωτόκολλο επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του πίνακα ελέγχου με το FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) σε απόσταση έως και 1700 μέτρων. Ακόμη και σε πολύ μεγάλα αντικείμενα, μπορούν να εγκατασταθούν αισθητήρες χάρη σε ένα τέτοιο εύρος επικοινωνίας. Σε ένα σύστημα με οποιονδήποτε αριθμό FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO), το πρωτόκολλο ραδιοφώνου επιτρέπει επίσης την ενεργοποίηση ενός συγχρονισμένου συναγερμού ανιχνευτών πυρκαγιάς σε 20 δευτερόλεπτα. Χάρη στο Jeweller, οι χρήστες και ο πίνακας παρακολούθησης μπορούν πάντα να βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση των ανιχνευτών στις εφαρμογές του Ajax. Ο ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) ελέγχει συνεχώς την κατάσταση της μπαταρίας και των ενσωματωμένων αισθητήρων. Εάν εντοπιστεί σφάλμα, ο διανομέας θα ειδοποιήσει αμέσως τους χρήστες και την κονσόλα παρακολούθησης. Και ο αισθητήρας θα ενεργοποιήσει την ενσωματωμένη σειρήνα και τα LED για ειδοποίηση συναγερμού φωτός και ήχου, αντίστοιχα. Σε εφαρμογές Ajax, όλες οι καταστάσεις αισθητήρων μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή. Ο αισθητήρας μπορεί να ελεγχθεί χειροκίνητα. Όταν πατάτε το μπροστινό πλαίσιο του αισθητήρα, ενεργοποιείται. Το μηχανικό κουμπί στον μπροστινό πίνακα μπορεί να πατηθεί τόσο με το χέρι όσο και, για παράδειγμα, με σφουγγαρίστρα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ενεργοποιείται η ενσωματωμένη σειρήνα και ελέγχονται οι αισθητήρες. Αυτό επιτρέπει στον μηχανικό εγκατάστασης να δοκιμάσει τη συσκευή όταν είναι απαραίτητο και να δείξει στον πελάτη πώς θα αντιδράσει ο αισθητήρας σε διαφορετικούς τύπους συναγερμών με ήχο και φως.

Ποια είναι τα στοιχεία ενός συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς

Τα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς περιλαμβάνουν αισθητήρες, εξοπλισμό λήψης και ελέγχου, συστήματα προειδοποίησης, κανάλια επικοινωνίας, εφεδρική παροχή ρεύματος, ειδικό λογισμικό και άλλα στοιχεία.

Η αρχή λειτουργίας του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO)

Η ανίχνευση καπνού και η μη παράβλεψη των υδρατμών με τον ανιχνευτή πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 είναι δυνατή χάρη σε έναν διφασματικό οπτικό αισθητήρα με μπλε και υπέρυθρες λυχνίες LED. Τα LED εκπέμπουν φως με διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να προσδιορίζει το μέγεθος των πτητικών σωματιδίων και να αντιδρά στον καπνό. Ο θάλαμος καπνού του αισθητήρα προστατεύεται από εξωτερικά υπολείμματα και έντομα. Η σκόνη δεν απειλεί την ανίχνευση και δεν καταστρέφει τη συσκευή, ακόμα κι αν εισέλθει και κατακάθεται στον θάλαμο καπνού. Τα σωματίδια του αέρα ή τα έντομα δεν μπορούν να βρίσκονται σε δύο δέσμες ταυτόχρονα και να προκαλούν συναγερμό λόγω της δομής του οπτικού συστήματος. Δύο ενσωματωμένα θερμίστορ είναι υπεύθυνα για την απόκριση στην αύξηση της θερμοκρασίας του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς. Τα θερμίστορ βρίσκονται έξω από τον αισθητήρα για καλύτερη ανίχνευση απειλών.Ο αισθητήρας ανιχνεύει ταχεία άνοδο της θερμοκρασίας και ηχεί συναγερμός εάν η θερμοκρασία δωματίου υπερβεί τους 64 °C ή αυξηθεί κατά 10 °C ή περισσότερο μέσα σε ένα λεπτό, ακόμη και απουσία καπνού. Στο FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO), ένας ενσωματωμένος χημικός αισθητήρας με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 10 ετών είναι υπεύθυνος για την ανίχνευση επικίνδυνης συγκέντρωσης μονοξειδίου του άνθρακα. Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) είναι ένα άχρωμο, άγευστο και άοσμο αέριο που παράγεται όταν το καύσιμο σε κινητήρες θέρμανσης και κινητήρες οχημάτων που χρησιμοποιούν άνθρακα ή άλλα φυσικά καύσιμα δεν καίγεται εντελώς. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθεί μέσω συστημάτων θέρμανσης, λεβήτων ή τζακιών. Σε κλειστούς, κλειστούς χώρους με ανεπαρκή αερισμό, μπορεί να συσσωρευτούν απειλητικές για τη ζωή συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα. Η διασυνδεδεμένη λειτουργία συναγερμού πυρκαγιάς ενεργοποιεί τις ενσωματωμένες σειρήνες όλων των ανιχνευτών πυρκαγιάς Ajax στο σύστημα εάν τουλάχιστον ένας από αυτούς έχει ανταποκριθεί στη σκανδάλη. Αυτό καθιστά δυνατή την ειδοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων εντός του κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι σειρήνες όλων των αισθητήρων FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) μπορούν να ενεργοποιηθούν σε 20 δευτερόλεπτα χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο του συγχρονισμένου συναγερμού. Οι αισθητήρες FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σύνδεση σε πίνακα ελέγχου Ajax. Σε αυτήν την περίπτωση, ο αισθητήρας ειδοποιεί για συναγερμούς πυρκαγιάς με ενσωματωμένη σειρήνα και ένδειξη LED, αλλά δεν στέλνει ειδοποίηση στο smartphone του χρήστη, στο Ajax Translator ή στην εφαρμογή PRO Desktop.

Αυτόνομη λειτουργία του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO).

Ο αισθητήρας συναγερμού πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat, Smoke, CO) διατίθεται σε δύο μοντέλα με αντικαταστάσιμες και σταθερές κυψέλες ισχύος. Οι αισθητήρες με αντικαταστάσιμες μπαταρίες μπορούν να διαρκέσουν έως και 7 χρόνια με ήδη εγκατεστημένες μπαταρίες CR123A. Οι αποφορτισμένες μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν με νέες. Το μοντέλο μόνιμης μπαταρίας χρησιμοποιεί ενσωματωμένες κυψέλες ισχύος λιθίου για τουλάχιστον 10 χρόνια λειτουργίας. Ένας τέτοιος αισθητήρας πρέπει να αντικατασταθεί με νέο μετά την αποφόρτιση των μπαταριών.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “AJAX Fire Protect 2 SB Heat/Smoke/Co 8Eu Sensor”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


TOP

AJAX Fire Protect 2 SB Heat/Smoke/Co 8Eu Sensor

141.26
Καλάθι Αγορών 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST