Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

AJAX Fire Protect 2 RB Heat/Smoke 8Eu Sensor

Κωδικός: 8003047

84.75 Προσφορά!

  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 2 × CR123A
  • Ισχύς εκπομπής ασυρμάτων: 20 mW
  • Τύπος συναγερμού: Ήχος & Φως
  • Ένταση εσωτερικής σειρήνας: 85 dB (σε απόσταση 3 μέτρων)
  • Μέγιστη απόσταση με κεντρική μονάδα: έως 1.700 m (σε ανοιχτή περιοχή)
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0 – 868.6 MHz)
Πρόσθετες Υπηρεσίες
Εγγύηση
Ασφάλεια Αγορών
Εγχειρίδια Χρήσης
Έχεις απορίες;
ajax logo

Χαρακτηριστικά

Βάρος 0.5 kg
Εταιρεία

Χρώμα

Λευκό, Μαύρο

Μέγιστη ακτινοβολούμενη ισχύς (ERP)

έως 20 mW

Διαμόρφωση ραδιοφωνικού σήματος

GFSK

Εύρος ραδιοεπικοινωνίας

έως 1.700 μ

Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίας

σε θερμοκρασίες άνω των 64°C

Ενσωματωμένη σειρήνα

85 dB σε απόσταση 3 μέτρων

Ένδειξη LED

Το κόκκινο είναι ένδειξη συναγερμών πυρκαγιάς

Ανίχνευση αποτυχίας επικοινωνίας

μέσα σε 15 λεπτά

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

2 × Μπαταρίες CR123A

Βαθμός Προστασίας

IP20

Θερμοκρασία Λειτουργίας

από 0°C έως +50°C

Επιτρεπόμενη υγρασία

έως 80%

Συμβατότητα

Hub Plus, Hub 2 (2G),Hub 2 (4G),Hub 2 Plus,Hub Hybrid (2G),Hub Hybrid (4G), ReX,ReX 2

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

έως 7 χρόνια

Τύπος ειδοποίησης

Ήχος/φως

Εγκατάσταση

Εσωτερικού χώρου

Διαστάσεις

124 × 124 × 45 mm

Βάρος

272gr

Εγγύηση

2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Ανθεκτικότητα

Ο θάλαμος καπνού έχει σχεδιαστεί με μηδενική πιθανότητα μόλυνσης που μπορεί να επηρεάσει την ανίχνευση. Είναι ανθεκτικός στη σκόνη και αδιαπέραστος από έντομα.

Αναγνώριση

Ένας μοναδικός μηχανισμός κυκλοφορίας παρέχει στον οπτικό αισθητήρα ένα ανεμπόδιστο πεδίο για να αναγνωρίζει γρήγορα τα προϊόντα της καύσης στον αέρα.

Φωτιά χωρίς καπνό

Το FireProtect 2 είναι εξοπλισμένο με δύο θερμίστορ κατηγορίας A1R για την ανίχνευση απειλών πυρκαγιάς χωρίς καπνό. Δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στην ανίχνευση μιας ταχείας αύξησης της θερμοκρασίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ασύρματη διασύνδεση

Όλοι οι ανιχνευτές FireProtect 2 μπορούν να ειδοποιήσουν συγχρονισμένα για τη φωτιά. Μόλις ένας από αυτούς εντοπίσει μια απειλή, χρειάζονται μόνο 20 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες άλλων ανιχνευτών πυρκαγιάς στην εγκατάσταση.

AJAX   2023 07 24T151656.078

Αγνοεί αναθυμιάσεις μαγειρέματος και ατμό νερού

Ο θάλαμος καπνού είναι συνδεδεμένος με έναν οπτικό αισθητήρα διπλού φάσματος που διαθέτει μπλε και υπέρυθρες LED με διαφορετικά μήκη κύματος. Χρησιμοποιεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο, μετρώντας απευθείας τη συγκέντρωση μικροσωματιδίων στον αέρα.

Εξετάζονται μόνο πραγματικές απειλές

Η εις βάθος έρευνα για την καύση υλικών οδήγησε στο HazeFlow 2. Ο αλγόριθμος αυτός αναλύει και συγκρίνει ταυτόχρονα δεδομένα από τον οπτικό αισθητήρα διπλού φάσματος με ένα καθορισμένο μοτίβο για να ορίσει την καάσταση. Ο ανιχνευτής ενεργοποιεί αμέσως τον συναγερμό όταν η δυναμική του σχεδίου υποδεικνύει πραγματική περίπτωση πυρκαγιάς.
AJAX   2023 07 24T151722.203
Ajax Jeweller®️
Heat/Smoke
Ajax Security System®️
WHEN SECURITY IS ART

AJAX FireProtect 2 Heat/Smoke

Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας

AJAX   2023 07 24T154535.159
AJAX   2023 07 24T154355.130

Τι περιλαμβάνεται

1 x FireProtect 2 RB (Heat/Smoke)
1 x Πίνακας στήριξης SmartBracket
1 x Κιτ εγκατάστασης
2 x Μπαταρίες CR123A (προεγκατεστημένες)
1 x Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Χαρακτηριστικά

για AJAX Fire Protect 2 RB Heat/Smoke 8Eu Sensor
ΕταιρείαAJAX
ΧρώμαΛευκό, Μαύρο
Μέγιστη ακτινοβολούμενη ισχύς (ERP)έως 20 mW
Διαμόρφωση ραδιοφωνικού σήματοςGFSK
Εύρος ραδιοεπικοινωνίαςέως 1.700 μ
Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίαςσε θερμοκρασίες άνω των 64°C
Ενσωματωμένη σειρήνα85 dB σε απόσταση 3 μέτρων
Ένδειξη LEDΤο κόκκινο είναι ένδειξη συναγερμών πυρκαγιάς
Ανίχνευση αποτυχίας επικοινωνίαςμέσα σε 15 λεπτά
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος2 × Μπαταρίες CR123A
Βαθμός ΠροστασίαςIP20
Θερμοκρασία Λειτουργίαςαπό 0°C έως +50°C
Επιτρεπόμενη υγρασίαέως 80%
ΣυμβατότηταHub Plus, Hub 2 (2G),Hub 2 (4G),Hub 2 Plus,Hub Hybrid (2G),Hub Hybrid (4G), ReX,ReX 2
Διάρκεια ζωής μπαταρίαςέως 7 χρόνια
Τύπος ειδοποίησηςΉχος/φως
ΕγκατάστασηΕσωτερικού χώρου
Διαστάσεις124 × 124 × 45 mm
Βάρος272gr
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Αισθητήρες πυρκαγιάς του συστήματος ασφαλείας

Σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς σχεδιασμένο να ανιχνεύει πυρκαγιές, σημεία στο δωμάτιο με υψηλή θερμοκρασία αέρα και καπνό. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν σύστημα συναγερμού, καταστολή πυρκαγιάς, εξαγωγή καπνού, διακοπή εξαερισμού παροχής και κλιματισμό για να σταματήσει η εξάπλωση της φωτιάς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η αρχή λειτουργίας του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 (Heat/Smoke)

Η ανίχνευση καπνού και η μη παράβλεψη των υδρατμών με τον ανιχνευτή πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 είναι δυνατή χάρη σε έναν διφασματικό οπτικό αισθητήρα με μπλε και υπέρυθρες λυχνίες LED. Τα LED εκπέμπουν φως με διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να προσδιορίζει το μέγεθος των πτητικών σωματιδίων και να αντιδρά στον καπνό. Ο θάλαμος καπνού του αισθητήρα προστατεύεται από εξωτερικά υπολείμματα και έντομα. Η σκόνη δεν απειλεί την ανίχνευση και δεν καταστρέφει τη συσκευή, ακόμα κι αν εισέλθει και κατακάθεται στον θάλαμο καπνού. Τα σωματίδια του αέρα ή τα έντομα δεν μπορούν να βρίσκονται σε δύο δέσμες ταυτόχρονα και να προκαλούν συναγερμό λόγω της δομής του οπτικού συστήματος. Δύο ενσωματωμένα θερμίστορ είναι υπεύθυνα για την απόκριση στην αύξηση της θερμοκρασίας του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς. Τα θερμίστορ βρίσκονται έξω από τον αισθητήρα για καλύτερη ανίχνευση απειλών. Ο αισθητήρας ανιχνεύει ταχεία άνοδο της θερμοκρασίας και ηχεί συναγερμός εάν η θερμοκρασία δωματίου υπερβεί τους 64 °C ή αυξηθεί κατά 10 °C ή περισσότερο μέσα σε ένα λεπτό.

Ποια είναι τα στοιχεία ενός συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς

Τα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς περιλαμβάνουν αισθητήρες, εξοπλισμό λήψης και ελέγχου, συστήματα προειδοποίησης, κανάλια επικοινωνίας, εφεδρική παροχή ρεύματος, ειδικό λογισμικό και άλλα στοιχεία.

Τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Jeweler

Ένα πρωτόκολλο ραδιοφώνου που ονομάζεται Jeweler παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών και του διανομέα του συστήματος ασφαλείας. Το πρωτόκολλο επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του πίνακα ελέγχου με το FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) σε απόσταση έως και 1700 μέτρων. Ακόμη και σε πολύ μεγάλα αντικείμενα, μπορούν να εγκατασταθούν αισθητήρες χάρη σε ένα τέτοιο εύρος επικοινωνίας. Σε ένα σύστημα με οποιονδήποτε αριθμό FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO), το πρωτόκολλο ραδιοφώνου επιτρέπει επίσης την ενεργοποίηση ενός συγχρονισμένου συναγερμού ανιχνευτών πυρκαγιάς σε 20 δευτερόλεπτα. Χάρη στο Jeweller, οι χρήστες και ο πίνακας παρακολούθησης μπορούν πάντα να βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση των ανιχνευτών στις εφαρμογές του Ajax. Ο ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Ajax FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) ελέγχει συνεχώς την κατάσταση της μπαταρίας και των ενσωματωμένων αισθητήρων. Εάν εντοπιστεί σφάλμα, ο διανομέας θα ειδοποιήσει αμέσως τους χρήστες και την κονσόλα παρακολούθησης. Και ο αισθητήρας θα ενεργοποιήσει την ενσωματωμένη σειρήνα και τα LED για ειδοποίηση συναγερμού φωτός και ήχου, αντίστοιχα. Σε εφαρμογές Ajax, όλες οι καταστάσεις αισθητήρων μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή. Ο αισθητήρας μπορεί να ελεγχθεί χειροκίνητα. Όταν πατάτε το μπροστινό πλαίσιο του αισθητήρα, ενεργοποιείται. Το μηχανικό κουμπί στον μπροστινό πίνακα μπορεί να πατηθεί τόσο με το χέρι όσο και, για παράδειγμα, με σφουγγαρίστρα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ενεργοποιείται η ενσωματωμένη σειρήνα και ελέγχονται οι αισθητήρες. Αυτό επιτρέπει στον μηχανικό εγκατάστασης να δοκιμάσει τη συσκευή όταν είναι απαραίτητο και να δείξει στον πελάτη πώς θα αντιδράσει ο αισθητήρας σε διαφορετικούς τύπους συναγερμών με ήχο και φως.

FireProtect 2 (Heat/Smoke) — ένας ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς με αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας

Ο ασύρματος ανιχνευτής πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat/Smoke/CO) έχει σχεδιαστεί για γρήγορη ανίχνευση πυρκαγιάς. Ένας αισθητήρας διπλού φάσματος μπορεί να διακρίνει μεταξύ καπνού και υδρατμών. Το θερμίστορ αντιδρά γρήγορα στην καύση συνθετικών υλικών. Ο μοναδικός θάλαμος καπνού δεν απαιτεί συχνό καθαρισμό και το απλό λογισμικό μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς. Όλα αυτά συμμορφώνονται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς πυρασφάλειας. Ο ανιχνευτής έχει σήμα Q, πιστοποίηση EN 50291 και EN 14604 ή συμμορφώνεται με τα πρότυπα Q, EN 50291 και EN 14604. Η προσεγμένη τοποθέτηση και ο σχεδιασμός του αισθητήρα, καθώς και οι ρυθμίσεις μέσω smartphone, εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του αισθητήρα πυρκαγιάς. Στον ανιχνευτή πυρκαγιάς περιλαμβάνεται ενσωματωμένη σειρήνα για συναγερμό και ειδοποίηση συμβάντων. Ο αισθητήρας διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Μοντέλο με αντικαταστάσιμες μπαταρίες και μη αντικαταστάσιμες – RB και SB, αντίστοιχα.

Αυτόνομη λειτουργία του ασύρματου ανιχνευτή πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat/Smoke).

Ο αισθητήρας συναγερμού πυρκαγιάς FireProtect 2 (Heat & Smoke) διατίθεται σε δύο μοντέλα με αντικαταστάσιμες και σταθερές κυψέλες ισχύος. Οι αισθητήρες με αντικαταστάσιμες μπαταρίες μπορούν να διαρκέσουν έως και 7 χρόνια με ήδη εγκατεστημένες μπαταρίες CR123A. Οι αποφορτισμένες μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν με νέες. Το μοντέλο μόνιμης μπαταρίας χρησιμοποιεί ενσωματωμένες κυψέλες ισχύος λιθίου για τουλάχιστον 10 χρόνια λειτουργίας. Ένας τέτοιος αισθητήρας πρέπει να αντικατασταθεί με νέο μετά την αποφόρτιση των μπαταριών.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “AJAX Fire Protect 2 RB Heat/Smoke 8Eu Sensor”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


TOP

AJAX Fire Protect 2 RB Heat/Smoke 8Eu Sensor

84.75
Καλάθι Αγορών 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST