Πώς να βρεις το κατάλληλο Μοτέρ Συρόμενης Γκαραζόπορτας

Πώς να βρεις το κατάλληλο Μοτέρ Γκαραζόπορτας image
Πώς να βρεις το κατάλληλο Μοτέρ Γκαραζόπορτας image

Ένα μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας έχει σχεδιαστεί για να μετακινεί αυτόματα την αυλόπορτα στο άνοιγμα και το κλείσιμο. Ένα καλό μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας είναι απαραίτητο, πλέον, σε κάθε σπίτι και επιχείρηση. Σκοπός του μηχανισμού είναι να ανοιγοκλείνει αυτόματα την πόρτα με ασφάλεια αλλά και χωρίς προβλήματα. Όμως, ποιo είναι το κατάλληλο μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας για το χώρο σου;

Επίλεξε το κατάλληλο μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή του μοτέρ, είναι το βάρος και μήκος της γκαραζόπορτας αλλά και η συχνότητα. Με άλλα λόγια, αν χρησιμοποιείται το μοτέρ πάνω από 20 φορές την ημέρα τότε θα χρειαστείς ένα μοτέρ βιομηχανικής χρήσης, σε αντίθετη περίπτωση εξαρτάται κυρίως από το βάρος και το μήκος της πόρτας. Εννοείται πως όσο πιο δυνατό το μοτέρ πόρτας, τόσο πιο μεγάλη και η τιμή του. Σημαντικός παράγοντας είναι και η μάρκα του μοτέρ, καλό θα ήταν να επιλέξεις μια αναγνωρισμένη εταιρεία μοτέρ για εγγύηση, ασφάλεια και ανταλλακτικά.

Πόσο κοστίζει ένας καλός μηχανισμός γκαραζόπορτας;

Μέσος όρος τιμής: €400

Για έναν καλό μηχανισμό γκαραζόπορτας, οι τιμές στο εμπόριο ξεκινούν, περίπου στα 250€. Σε πολλές περιπτώσεις, οι τιμές μπορούν να φτάσουν και τα 700–800€, ανάλογα με τις ανάγκες του γκαράζ σου.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας;

Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα μοτέρ αυλόπορτας είναι οι εξής:

  1. Εταιρεία κατασκευής
  2. Βάρος Γκαραζόπορτας
  3. Χρήση
  4. Ταχύτητα Μοτέρ
Total
0
Shares