Είσαι εγκαταστάτης; Κάνε εγγραφή στο SFKpro

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Ajax HomeSiren – Ασύρµατη Εσωτερική Σειρήνα

Κωδικό: 8003028

65.15Κέρδισε 17.32€

Το Ajax HomeSiren είναι ασύρματη σειρήνα εσωτερικού χώρου ρυθµιζόµενης έντασης µεταξύ 81 – 105 dB με δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού Led ειδοποίησης. Διατηρεί την επικοινωνία µε το Ajax Hub σε απόσταση έως 2.000 µέτρα σε ανοιχτό χώρο.

  • Χρήση: Εσωτερική
  • Τύπος συναγερµού: Ηχητικός
  • Ένταση ήχου: 81-105 dB
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0-868.6 MHz)
  • Μέγιστη απόσταση από HUB: Έως 2.000 m
  • Βαθµός προστασίας: IP 50
  • Διάρκεια µπαταρίας: Έως 5 χρόνια
Εκτιμώμενη Παράδοση: Παρασκευή, 08 Δεκ

Ειδοποίηση

Η συσκευή ειδοποιεί για την ενεργοποίηση του ανιχνευτή με ηχητικό συναγερμό. Το επίπεδο ήχου και το μήκος συναγερμού ρυθμίζονται στην εφαρμογή για κινητά.

Τοποθέτηση

Μπορεί να τοποθετηθεί έξω από το διαμέρισμα ή το γραφείο σας για να παρακολουθείτε την κατάσταση του συστήματος ασφαλείας.

Εγκατάσταση

Έτοιμο για λειτουργία απευθείας από το κουτί: η μπαταρία είναι ήδη τοποθετημένη, επομένως δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τη σειρήνα.

Συμβατότητα

Λειτουργεί με όλους τους κόμβους Ajax και τις επεκτάσεις εμβέλειας

AJAX 2023 07 25T121650.938

Ευκολία & Ασφάλεια

Η HomeSiren είναι μια ασύρματη οικιακή σειρήνα χωρητικότητας έως 98 dB εσωτερικού χώρου. Μπορεί να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί γρήγορα, είναι εξοπλισμένη με LED (συν επιτρέπει τη σύνδεση ενός εξωτερικού LED) και μπορεί να λειτουργήσει έως και 5 χρόνια χωρίς αλλαγή μπαταρίας.

Άμεση ειδοποίηση

Η σειρήνα ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής για smartphone (iOS, Android). Ο χρήστης ειδοποιείται για όλα τα συμβάντα μέσω ειδοποιήσεων push, μηνυμάτων SMS και κλήσεων (εφόσον έχει ενεργοποιηθεί).
AJAX 2023 07 25T123356.923
Υποδεικνύει κατάσταση οπλισμού/αφοπλισμού μέσω ενσωματωμένου LED
Στη σειρήνα συνδέεται ένα εξωτερικό LED, εάν είναι απαραίτητο
Προσαρμόσιμο επίπεδο ήχου και μήκος συναγερμού κατά την ενεργοποίηση του ανιχνευτή
WHEN SECURITY IS ART

AJAX HomeSiren

Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας

AJAX 2023 07 25T123754.927
AJAX 2023 07 25T123836.287

Τι περιλαμβάνεται

1 x HomeSiren σειρήνα
1 x πάνελ τοποθέτησης SmartBracket
1 x Σύνδεσμος για ένδειξη LED
2 x Μπαταρίες CR123A (προεγκατεστημένες)
1 x Σετ εγκατάστασης
1 x Οδηγός χρήστη

Χαρακτηριστικά

για Ajax HomeSiren - Ασύρµατη Εσωτερική Σειρήνα
ΧρώμαΛευκό, Μαύρο
ΕταιρείαAJAX
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Πώς να συνδέσετε τη σειρήνα στο hub:

1. Επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη συσκευής στην εφαρμογή Ajax. 2. Ονομάστε τη συσκευή, σαρώστε/γράψτε με μη αυτόματο τρόπο τον κωδικό QR (που βρίσκεται στο σώμα και στη συσκευασία) και επιλέξτε το δωμάτιο τοποθεσίας. 3. Επιλέξτε Προσθήκη — θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. 4. Ενεργοποιήστε τη συσκευή (πατώντας το κουμπί on/off για 3 δευτερόλεπτα). Για να συμβεί η ανίχνευση και η διασύνδεση, η σειρήνα θα πρέπει να βρίσκεται εντός της περιοχής κάλυψης του ασύρματου δικτύου του διανομέα (σε ένα μόνο προστατευμένο αντικείμενο). Εάν η συσκευή είχε ήδη αντιστοιχιστεί σε άλλο διανομέα, απενεργοποιήστε το HomeSiren και, στη συνέχεια, εκτελέστε την τυπική διαδικασία προσθήκης. Το αίτημα για σύνδεση με τον διανομέα μεταδίδεται για σύντομο χρονικό διάστημα τη στιγμή της ενεργοποίησης της συσκευής. Εάν η σύνδεση με τον διανομέα Ajax απέτυχε, η σειρήνα θα απενεργοποιηθεί μετά από 6 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναλάβετε την προσπάθεια σύνδεσης. Για να δοκιμάσετε ξανά τη σύνδεση, δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Η σειρήνα που είναι συνδεδεμένη στο hub θα εμφανιστεί στη λίστα των συσκευών του hub στην εφαρμογή. Η ενημέρωση των καταστάσεων σειρήνας στη λίστα εξαρτάται από τον χρόνο αναζήτησης της συσκευής που έχει οριστεί στις ρυθμίσεις του διανομέα, με την προεπιλεγμένη τιμή — 36 δευτερόλεπτα.

Μόνιμη Απενεργοποίηση

Επιτρέπει στο χρήστη να αποσυνδέσει τη συσκευή χωρίς να την αφαιρέσει από το σύστημα. Τρεις επιλογές είναι διαθέσιμες: 1. Όχι — η συσκευή λειτουργεί κανονικά και μεταδίδει όλα τα συμβάντα 2. Εξ ολοκλήρου — η συσκευή δεν θα εκτελεί εντολές συστήματος ούτε θα συμμετέχει σε σενάρια αυτοματισμού και το σύστημα θα αγνοεί τους συναγερμούς της συσκευής και άλλες ειδοποιήσεις 3. Μόνο καπάκι — το σύστημα θα αγνοήσει μόνο τις ειδοποιήσεις σχετικά με την ενεργοποίηση του κουμπιού παραβίασης της συσκευής

Τι είναι το Chime και πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία

Όταν το Chime (ειδοποιήσεις ανοίγματος) είναι ενεργοποιημένο, οι σειρήνες κάνουν έναν ειδικό ήχο που υποδεικνύει ότι οι ανιχνευτές ανοίγματος ενεργοποιούνται όταν το σύστημα είναι αφοπλισμένο. Η λειτουργία χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, σε καταστήματα για να ειδοποιήσει τους υπαλλήλους ότι κάποιος μπήκε στο κτίριο.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις HomeSiren στην εφαρμογή Ajax:

1. Επιλέξτε το κέντρο εάν έχετε πολλά από αυτά ή εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή PRO. 2. Μεταβείτε στις ”Συσκευές” 3. Επιλέξτε ”HomeSiren” στη λίστα. 4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις 5. Ρυθμίστε τις απαιτούμενες παραμέτρους. 6. Κάντε κλικ στο ”Back” για να αποθηκεύσετε τις νέες ρυθμίσεις.

Τι είναι η Νυχτερινή λειτουργία και πώς λειτουργεί;

Η νυχτερινή λειτουργία είναι μια λειτουργία όπλισης στην οποία ο χρήστης οπλίζει μόνο μέρος των ανιχνευτών. Η νυχτερινή λειτουργία μπορεί να λειτουργήσει με ανιχνευτές ανοίγματος, σπασίματος και κίνησης. Ο Ajax απενεργοποιεί τη Νυχτερινή λειτουργία από προεπιλογή. Ενεργοποιήστε τη Νυχτερινή λειτουργία χειροκίνητα ή προγραμματίστε τη πριν πάτε για ύπνο και μην ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να περάσει κρυφά από την πόρτα ή το παράθυρο ενώ κοιμάστε. Με ενεργοποιημένη τη Νυχτερινή λειτουργία, μπορείτε να μετακινηθείτε ελεύθερα μέσα στο σπίτι σας.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία κουδουνίσματος

Εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, οι σειρήνες σηματοδοτούν το άνοιγμα μιας πόρτας όταν το σύστημα είναι αφοπλισμένο. Ο ήχος είναι σύντομος και είναι λίγο πιο αθόρυβος από τον ήχο ειδοποίησης. Μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των σημάτων για κάθε ανιχνευτή όταν ενεργοποιείται, από 1 έως 4. Το χαρακτηριστικό δεν επηρεάζει ούτε τη λειτουργία των σειρήνων όταν είναι οπλισμένες ούτε την ένδειξη καθυστερήσεων κατά την είσοδο/έξοδο . Όταν το σύστημα είναι οπλισμένο, οι σειρήνες σηματοδοτούν συναγερμούς με την ένταση και τη διάρκεια όπως στις ρυθμίσεις. Οι σειρήνες μπορούν να σηματοδοτήσουν το άνοιγμα ενός μόνο ανιχνευτή, μιας ομάδας ανιχνευτών ή όλων των ανιχνευτών στην εγκατάσταση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιες σειρήνες θα σας ειδοποιούν για την ενεργοποίηση.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ajax HomeSiren – Ασύρµατη Εσωτερική Σειρήνα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


TOP
Καλύτερα σε πωλήσεις:

Καλάθι Αγορών 0

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST