Είσαι εγκαταστάτης; Κάνε εγγραφή στο SFKpro

Το απόλυτο μοτερ συρόμενης σε προσφορά εδώ

-10% σε AJAX σε τηλεφωνικές παραγγελίες μόνο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 3kg

Προσφορά!

AJAX GlassProtect – Ανιχνευτής Θραύσης Κρυστάλλων

Κωδικό: 8003032

65.15Κέρδισε 17.32€

To GlassProtect είναι ένας διακριτικός ασύρματος ανιχνευτής που αναγνωρίζει τη θραύση κρυστάλλων σε αποστάσεις έως και 9 μέτρα, ενώ αγνοεί ήχους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν άσκοπο συναγερμό.

  • Τύπος ανιχνευτή: Ασύρµατος
  • Χρήση: Εσωτερική
  • Στοιχείο ανίχνευσης: Electret µικρόφωνο
  • Εµβέλεια ανίχνευσης θραύσης: Έως 9 m
  • Διάρκεια µπαταρίας: Έως 7 χρόνια
  • Γωνία ανίχνευσης: 180°
  • Τροφοδοτικό: CR123A µπαταρία
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0−868.6 MHz)
Εκτιμώμενη Παράδοση: Πέμπτη, 30 Νοε

Αξιόπιστη λειτουργία

Ο ανιχνευτής αγνοεί τις βροντές, το γάβγισμα των σκύλων και τον θόρυβο έξω από το παράθυρο

Αυτονομία

Λειτουργεί έως και 7 χρόνια χωρίς αντικατάσταση μπαταρίας

Απόσταση ανίχνευσης

Το GlassProtect ανιχνεύει θραύση σε απόσταση έως και 9 m

Εύκολη εγκατάσταση

Έτοιμο για λειτουργία απευθείας από το κουτί: η μπαταρία είναι ήδη τοποθετημένη, επομένως δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τον ανιχνευτή.

AJAX 2023 07 26T144658.538

Έξυπνη ανίχνευση

Η ανίχνευση σπασμένου γυαλιού δύο παραγόντων αποτρέπει τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από βροντές, γαβγίσματα σκύλων και θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Αρχή λειτουργίας

Το GlassProtect ανιχνεύει σπασμένο γυαλί χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μικρόφωνο, το οποίο καταγράφει τον ήχο της πρόσκρουσης και της πτώσης του γυαλιού.
AJAX 2023 07 26T144731.520
Αυτόνομη λειτουργία έως 7 έτη χάρη στη προεγκατεστημένη μπαταρία CR123A
Έλεγχος ταυτότητας για την αποφυγή πλαστογραφίας
Ανίχνευση εμπλοκής και κρυπτογράφηση καναλιών επικοινωνίας
WHEN SECURITY IS ART

AJAX GlassProtect

Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας

AJAX 2023 07 26T150321.576
AJAX 2023 07 26T150359.556

Τι περιλαμβάνεται

1 x Ανιχνευτής θραύσης γυαλιού GlassProtect
1 x Πίνακας τοποθέτησης SmartBracket
1 x Μπαταρία CR123A (προεγκατεστημένη)
1 x Εξωτερική επαφή
1 x Σετ εγκατάστασης
1 x Οδηγός χρήστη

Χαρακτηριστικά

για AJAX GlassProtect - Ανιχνευτής Θραύσης Κρυστάλλων
ΧρώμαΛευκό, Μαύρο
Τύπος ανιχνευτήΑσύρματος
ΑισθητήραςΗλεκτρικό μικρόφωνο
Απόσταση ανίχνευσης σπασίματοςΈως 9 μ
Χρόνος παράδοσης σήματος συναγερμού0,15 δευτερόλεπτα
ΕυαισθησίαΡυθμιζόμενο, 3 επίπεδα
Γωνία ανίχνευσης180°
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματοςΜπαταρία CR123A, 3 V
Διάρκεια ζωής μπαταρίαςΈως 7 ετών
Θερμοκρασία Λειτουργίαςαπό -10°C έως +40°C
Επιτρεπόμενη υγρασίαΈως 75%
Βάρος30gr
ΕταιρείαAJAX
ΔιαστάσειςΔιάμετρος: 20 mm Ύψος: 90 mm
ΕγκατάστασηΕσωτερικού χώρου
Εγγύηση2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

Ασύρματος ανιχνευτής θραύσης γυαλιού συστήματος συναγερμού Ajax GlassProtect

Το σύστημα ασφαλείας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την περιοχή από πυρκαγιές, διαρροές και εισβολές. Οι κατάλληλοι ανιχνευτές για κάθε τύπο απειλής συμβάλλουν στην αποφυγή υλικών ζημιών και στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων. Ο αισθητήρας θραύσης γυαλιού είναι μια τέτοια συσκευή. Οι αισθητήρες θραύσης γυαλιού χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους και σηματοδοτούν τη διάρρηξη μετά την εγγραφή του αντίστοιχου ήχου. Οι ανιχνευτές θραύσης γυαλιού εγκαθίστανται σε ιδιωτικούς χώρους, καταστήματα, γραφεία κ.λπ. Πριν εγκαταστήσουν έναν ανιχνευτή θραύσης γυαλιού, οι χρήστες θα πρέπει να εξοικειωθούν με τους τύπους και τα χαρακτηριστικά των συσκευών.

Επιλογή συσκευής

Οι χρήστες πρέπει να προσέχουν τον τύπο, το μέγεθος και το πάχος του επιτηρούμενου φύλλου γυαλιού όταν επιλέγουν έναν αισθητήρα θραύσης γυαλιού τύπου ήχου. Τα περισσότερα από τα μοντέλα είναι καθολικές συσκευές, στη μνήμη των οποίων υπάρχουν πληροφορίες για τους πιο συνηθισμένους τύπους γυαλιού στην κατασκευή. Ο ακουστικός αισθητήρας μπορεί να λειτουργήσει με γυαλιά 2,5-8 mm. Λάβετε υπόψη ότι απαιτούνται ξεχωριστές ρυθμίσεις ή συγκεκριμένα μοντέλα αισθητήρων για ενισχυμένο ή πολυστρωματικό γυαλί. Τύπος ισχύος. Υπάρχουν αισθητήρες θραύσης γυαλιού με αυτόνομη πηγή ρεύματος και σύνδεση με βρόχους του συστήματος συναγερμού. Τέτοιες συσκευές λειτουργούν από 8-30 V.

Η αρχή λειτουργίας του αισθητήρα θραύσης γυαλιού Ajax GlassProtect

Ανιχνευτής θραύσης γυαλιού Το Ajax GlassProtect είναι μια ασύρματη συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει σπασμένα γυαλιά σε προστατευμένη περιοχή. Ο ασύρματος αισθητήρας ανιχνεύει και καταγράφει ήχους χαμηλής και υψηλής συχνότητας θραύσης γυαλιού με ένα ευαίσθητο μικρόφωνο. Αφού καταγράψει το περιστατικό, ο αισθητήρας στέλνει ένα σήμα συναγερμού στον πίνακα ελέγχου του συναγερμού μέσω του ασφαλούς ραδιοφωνικού καναλιού Jeweler. Μετά από ανάλυση σήματος πολλαπλών σταδίων, ο ασύρματος ανιχνευτής αντιδρά στον ήχο του σπασμένου γυαλιού, αγνοώντας άλλους δυνατούς ήχους. Ένας ασύρματος αισθητήρας θραύσης γυαλιού εγκαθίσταται στη βάση SmartBracket σε λίγα λεπτά χωρίς να αποσυναρμολογηθεί η θήκη. Ο ασύρματος ανιχνευτής θραύσης γυαλιού GlassProtect μεταδίδει ένα σήμα μέσω αμφίδρομης ραδιοεπικοινωνίας, προστατεύοντας τη συσκευή από πλαστογραφία και κρυπτογραφώντας τις μεταδιδόμενες πληροφορίες. Αυτή η αρχή της σηματοδότησης παρέχει προστασία συναγερμού ασφαλείας από απόπειρες hacking. Η επικοινωνία διατηρείται σε απόσταση έως και 2000 m με τον πίνακα ελέγχου του διανομέα εάν δεν υπάρχουν εμπόδια. Ο ανιχνευτής θραύσης γυαλιού ασφαλείας είναι συμβατός με ενσύρματους πίνακες ελέγχου χάρη στη σύνδεση του δέκτη ραδιοαισθητήρα Ajax ocBridge Plus .Ο ασύρματος ανιχνευτής θραύσης γυαλιού αναγνωρίζει το παθογόνο σε απόσταση έως και 9 μέτρων. Εάν κάποιος προσπαθήσει να σπάσει το παράθυρο για να εισέλθει στις εγκαταστάσεις, το σύστημα συναγερμού θα ειδοποιήσει αμέσως τους χρήστες και την εταιρεία ασφαλείας για το συμβάν.

Χαρακτηριστικά ακουστικών αισθητήρων θραύσης γυαλιού

Αλγόριθμος ενεργοποίησης συσκευής:
1. Το μικρόφωνο του αισθητήρα ήχου λαμβάνει ακουστικούς κραδασμούς και τους μετατρέπει σε ηλεκτρικό σήμα.
2. Οι ενεργοποιητές αισθητήρα ήχου μπορούν να παράγουν διάφορους τύπους σημάτων ανάλογα με το μοντέλο.
3. Ανάλογα με το μοντέλο, οι ενεργοποιητές αισθητήρα ήχου μπορούν να παράγουν διάφορους τύπους σημάτων.
Η ανάλυση των ακουστικών κυμάτων διέρχεται από το πλάτος χαμηλής και υψηλής συχνότητας. Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος στο γυαλί, εμφανίζονται χαμηλές συχνότητες και οι υψηλές συχνότητες είναι ο ήχος ενός σπασμένου φύλλου γυαλιού.

Επιλογές εγκατάστασης

Οι χρήστες δεν πρέπει να τοποθετούν τη συσκευή στη μέγιστη απόσταση που υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή στις οδηγίες, καθώς, σε αυτήν την περίπτωση, η ευαισθησία του αισθητήρα λειτουργεί στο μέγιστο και καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια. Οι αισθητήρες θραύσης γυαλιού συνιστάται να τοποθετούνται σε τοίχους ή άλλες φέρουσες κατασκευές που δεν υπόκεινται σε κραδασμούς σε ύψος έως 2 m. Μια τέτοια διάταξη της συσκευής θα αποτρέψει την παρεμπόδιση του σήματος του ανιχνευτή θραύσης γυαλιού από αντικείμενα τρίτων και την μη εξουσιοδοτημένη αποσυναρμολόγηση του. Κατά την εγκατάσταση της συσκευής, οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την παρουσία προστατευτικών μεμβρανών, κουρτινών, περσίδων και άλλων στοιχείων στο γυαλί. Μπορούν να παραμορφώσουν ή να κάνουν αδύναμο τον ήχο θραύσης. Μια βασική λειτουργία του αισθητήρα θραύσης γυαλιού είναι η αντικάλυψη, αποτρέποντας το μπλοκάρισμα των ευαίσθητων αισθητήρων.

Εγκατάσταση ανιχνευτή θραύσης γυαλιού

Η ασύρματη συσκευή είναι έτοιμη να λειτουργήσει εκτός συσκευασίας. Η μπαταρία είναι προεγκατεστημένη. Η σύνδεση και όλες οι ρυθμίσεις του ασύρματου αισθητήρα γίνονται στην εφαρμογή Ajax για κινητά. Ο ανιχνευτής θραύσης γυαλιού είναι τοποθετημένος στη βάση SmartBracket χωρίς να αποσυναρμολογηθεί η θήκη. Ο ασύρματος ανιχνευτής θραύσης γυαλιού είναι εξοπλισμένος με ένα κουμπί παραβίασης που προειδοποιεί τους χρήστες του συστήματος για μια προσπάθεια να ανοίξουν τη συσκευή ή να την αφαιρέσουν από το πλαίσιο στερέωσης.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “AJAX GlassProtect – Ανιχνευτής Θραύσης Κρυστάλλων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ACCOUNT
Αγαπημενα
Σύνδεση
Δημιουργία λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
Καλύτερα σε πωλήσεις:

Καλάθι Αγορών 0

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Λομβάρδου 87, Αθήνα, 11474

Προστέθηκε στα αγαπημένα VIEW WISHLIST